Mühldorfský dům

Průčelí do Karlovy je třípatrové pětiosé v přízemí s klenutým vjezdem na střední ose a po stranách se vstupy do krámu. Nad okny 1. patra jsou tympanony na konzolkách, nad okny 2. patra jsou nadokenní římsy, okna 3. patra mají podokenní římsy. Na římsách je užito vejcovce nebo listovce. Vyloženou korunní římsu nesou konzolky, mezi nimi jsou v podhledu rosety. Dvorní fasády: východní křídlo má v přízemí slepou arkádu, v patře pouze v severní části je pavlač nesená krakorci, chráněná litiovým zábradlím. Západní křídlo je ve výši prvního patra členěno slepou obloukovou arkádou, ve druhém ustupujícím patře je pavlač se zděným zábradlím. Dům pri Anenské má jednopatrové šestiosé průčelí, v přízemí je jednoduchý portál vjezdu. Dvorní fasáda je hladká, vystupuje nad ni malý štít s volutovými křidélky. Vnitřek: dům pri Karlově ulici má klenutý průjezd, přízemí je klenuté - východní část valenými půleliptickými klenbami s lunetami, křížovými klenbami je zaklenuto patro. Západní křídlo je klenuto křížovými klenbami. Do průjezdu je vestavěno klasicistní schodište vedoucí do pater. V západní stěně průjezdu je pozdně gotický profilovaný pískovcový portál. Sklepy jsou valeně klenuté. Průjezd do Anenské uzavírají dvoukřídlá dřevěná svlaková vrata s brankou pro pěší a s pásovými kovanými závěsy.