městský dům

Třípatrový řadový jednokřídlý dům na místě staršího objektu z poč. 17. století. Klasicistní uliční průčelí sedmiosé, symetricky řešené, horizontálně členěné kordonem nad přízemím, ukončené profilovanou korunní římsou. okna pater s profilovanými šambránami. . V prvním patře se střídají přímé nadokenní římsy s trojúhelnými frontony, ve druhém patře přímé nadokenní římsy. Dvorní průčelí na levé straně s nepodklenutými pavlačemi na krakorcích v podobě písmene S. Sklepy po pravé straně průjezdu zaklenuty valenými segmentovými klenbami. V průjezdu valená segmentová klenba se styčnými pětibokými výsečemi.Zbývající část přízemí zaklenuta systémem segmentových kleneb. Patra plochostropá. Ve střeše čtyři novodobé vikýře s pultovou střechou.