měšťanský dům

Třípatrový řadový dům ve svažitém terénu, zastřešený sedlovou střechou kolmou k ulici, s trojúhelným štítem s oválným okénkem.. Uliční tříosá fasáda v přízemí členěna kvádrovou bosáží, od pater oddělena kordonovou římsou se štukovými růžicemi. V parteru vlevo je segmentově ukončený okenní otvor - bývalý krámský výkladec. Vpravo v přízemí portál s klasicistními dvoukřídlými výplňovými dveřmi. Dvorní fasáda čtyřpatrová, hladká, s pavlačí a trojúhelným štítem. Dům podsklepen ve dvou patrech, sklepní prostory 1. suterénu zaklenuty renesančně valeně, 2. suterén renesančními výsečovými hřebínkovými klenbami. V přízemí a síň u schodiště v 1. patře křížové klenby s hřebínky, ostatní místnosti včetně 2. patra plochostropé. V 80. letech 20. stol. v místnosti ve 2. patře do dvora odkryt a restaurován malovaný záklopový strop.