dům U Zlatého zajíce

Nárožní patrový dům s hlavní průčelím do Liliové ulice. To je v patře čtyřosé. V pravé části přízemí vstupní půlkruhově zaklenutý portál, nalevo rovněž půlkruhově zaklenutý okenní otvor. Vrata dřevěná dvoukřídlá s kováním, pobíjená hřeby. Prosklený nadsvětlík je členěn obloučkem a radiálními prvky. Nad římsou vystupuje dvouosý pozdně barokní štít. Fasáda do Rytířské ulice je osmiosá. Podsklepena je pouze přední - západní část objektu. Sklepní prostory zaklenuty valeně. V přízemí klenby valené a valené s výsečemi. Prostor bývalého dvorku ve východní části dispozice je zaklenut českými plackami. Patro je plochostropé. Schodiště pilířové, v patře tříramenné. Střecha sedlová s množstvím novodobých vikýřů podkrovní vestavby.