dům U Tří červených srdcí

Řadový měšťanský dvoupatrový dům o čtyřech osách. Uliční fasádu člení na dvě poloviny lisenový rám, horizontální členění kordonovými římsami. Fasáda je zavšena štítovým nádstavcem s oválným okénkem v segmentovém frontonu. Okna pater jsou vždy dvě u sebe, lemována šambránami s uchy, vpadlá parapetní pole nasedají na kordonové římsy. Okna přízemí jsou řešena stejně, dvě s nich sdružená. v příz. též obdélná kamenný portálek, lemovaný šambránou s uchy. nadsvětlík je chráněn mříží. Na liseně mezi okny 2. patra je štukové domovní znamení. Dvorní fasáda je díky terénní nerovnosti jednopatrová, v přízemí kamenný portál s nadsvětlíkem, v 1. patře termální okno. Zadní stěnu dvorku tvoří tarasní zeď. Dům má uvnitř hloubkovou zeď. Prostory přízemí klenuté, síň po levé straně klenuta valeně s rohovými lunetami. Obě poschodí plochostropá. Na podestě 1. p. kamenný portálek s lištou a uchy. Z 1. do 2. p. vede podkovovité klasicistní schodiště, ve 2. patře s kuželkovým zábradlím.