dům U Bílé svíce

Fasáda do Jilské ul.: desetiosá, dvoupatrová. Přízemí nevýrazně bosované, nový obdélný výkladec, vjezd a rozšířená okna. Okna 1.p. s parapety s jednotně rámovanými vystupujícími obdélnými poli, mezi 5.-8.osou slepá. Okna 2.p. s probíhající podokenní římsou a nadokenními římsami, v parapetech okna vpadlá, slepé 3.okno zprava ve štuku provedený okenní rám s ptačí klecí. Nad hl. římsou atika se dvěma štítky s vykrajovanými křidélky. Těžké trojúhelné tympanony na dvojici krajních štítků, sdružená okénka ve štítech s pískovcovým ostěním. Domovní znamení - svíčka nesená konzolou v podobě čápa, z konce 19.stol. Okna dvorních fasád s pásovými šambránami, stejně tak arkády ochozu pod 2.p. Schodiště v hl. budově, otevřené do dvora se zděným prolamovaným zábradlím s rokokovými vázami.