dům U Sv. Jana Nepomuckého

Fasáda na Nové zámecké schody: čytřpatrová, tříosá v rytmu 2+1, v 3.p. čtyřosá. Přízemí vpravo kamenný portálek s klasicistními výplňovými dveřmi, v nadsvětlíku mířž, ukončený přímou římsou. Vlevo velké okno půlkruhově zaklenuté , šambrána s klenáky. Okna 1. a 2.p. s profilovanými šambránami a přímými parapetními římsami. V 3.p. menší okna na průběžné parapetní římse, meziokenní plochy s toskánskými pilastry. Plastická korunní římsa na konsolách, ustupující 4.p. s dvěma dvojicemi sdružených oken. Dvorní fasády novodobé, hladké. J strana při dvorní fasádě hl. budovy nástup na venkovní visuté schodiště do 1.p. SZ roh dvora studna z kvádrového zdiva. V 2.p. pavlač, klasicistní tyčové zábradlí , na pavlači v JZ nároží čtvrtválcová věžice s plechovou stříškou s novodobým portálkem.