vila

Dům kryje mansardová střecha. Na jeho hlavním průčelí se projevuje konvexní plocha oválného schodiště, v níž se nachází vstup do objektu. Na fasádě ji rámují dva pilíře ve tvaru převrácených komolých jehlanců. Z boční fasády vystupuje široký arkýř zakončený balkónem, který je vynášen osmibokými pilíři, v patře přecházejícími do pilířů nárožních. Na fasádě do zahrady se nacházejí obdobné pilíře, vynášející dva balkóny umístěné nad sebou. Plocha mezi řadami oken je zde (stejně jako na ostatních stranách fasády) dekorována geometrickými tvary. V interiéru vily se nachází oválné schodiště s geometricky kovaným zábradlím, v bytě v 1. patře jednoduchý štukový strop. Vstup do zahrady je proveden v podobě schodiště s hladkými sloupy na obou koncích. Zahradní altán je otevřený, s kupolí vynášenou šesti sloupy.