Obecní dvůr

Fasáda do Letenské ul.: sedlová střecha, v patře 14osé, 5. až 8. osa oddělena vysokými pilastry podložené soklíky v úrovni soklu budovy, římsové hlavice tvořeny prostým zalomením spodního článku římsy. Kordonový pás, přerušen pilastry probíhá po celé délce budovy krom krajních dvou os zleva. Vjezd při pravém boku průčelí s plochým segmentovým záklenkem a plochou omítkovou bosáží a dvoukřídlými vraty s jednoduchými výplněmi. symetricky vlevo místo portálu 2 sdružená okna. Všechna okna s olištovanými šambránami s podokenními římsičkami, mezi pilastry v přízemí okna s plochými trojúhelnými frontony Dvorní průčelí pavlač na širokých obloukových pasech, které jsou vyklenuté z krakorcovitě rozšířených polopilířů, zábradlí z kovových pruhů čtvercového průřezu s prstenci