dům U Tří zlatých zvonů

Na hloubkové dvoupatrové stavení s podkrovím při Mostecké ul. navazuje po záp. straně dvora hloubkové křídlo, které dále pokračuje příčným křídlem. Tato křídla vymezují přední lichoběžný dvorek. Na zmíněné přední příčné křídlo navazuje zadní příčný díl vymezující drobný dvoreček. Podél jeho vých. strany navazuje lehce zalomené křídlo s podélnou osou jihozápad-severovýchod s věží býv. arcibiskupského dvora. Hl. průčelí situované k jihu je barokní, ze závěru 17. stol., s pozdější úpravou 1. p. patrně z pol. 20. let 18. stol. V přízemí je dvouosé, v patrech tříosé, s dvouosým vikýřem v ose průčelí. Dvorní průčelí zůstala hladká s pavlačemi nesenými kamennými a kovovými konsolami. Zadní průčelí věže býv. arcibiskupského dvora je v přízemí prolomeno gotickou lomenou arkádou s okosením. Okna 2.NP provázejí po stranách dvě erbovní desky s motivem vinné révy znaku biskupa Jana IV. z Dražic. Vlevo je patrný pozůstatek zrušeného schodišťového prostoru v podobě drobných okének.