dům U Modré růže

Dvoupatrový a dvoukřídlý dům, s dvorkem uzavřeným ohradní zdí. Fasáda do Králodvorské ul.: pětiosá, okna v přízemí a patrech v odlišných intervalech, přízemí s třemi meziokenními liseny, ukončené kordonovou římsou. V patrech hladká; korunní římsa a nad ní sedlová střecha. V přízemí první dvě okna téměř sdružená, okna v patrech šambrány na přímých podokenních římsách. Východní štítové průčelí obdobné, v přízemí tříosé, v patrech dvouosé, štít bez oken, přízemí s kordonovou římsou,v 1. ose zleva pravoúhlý vchod, okna v patrech orámovaná přímými podokenními římsami. Po pravé straně ohradní zeď,dvorní fasáda s dřevěnými prosklenými pavlačemi. Fasáda na S straně štítová, hladká, novodobě upravená Z fasáda hladká, v úrovni 1.p. spojena prosklenou dřevěnou chodbou s čp 664.