dům U Aronů

Jednopatrový dům s obytnou mansardou ve štítě, tři dvorní křídla. Fasáda do Dlouhé ul.: 2+3+2 osy, přízemí s pásovou rustikou, kordonová římsa s diamantováním, vlys hlavní římsy s diamantováním, zděná atiková zídka. Štítový nástavec o třech středních osách pročleněný pilířky a završený segmentovým frontonem s okulem. Přízemí pozdně barokní kamenný portál s architrávem nesoucím volutové konzoly lemované páskou a meandrem, původní dvoukřídlá vrata. Vlevo dva a vpravo tři novodobě upravené výkladce. Okna se šambránami na přímé římse podpírané konsolkami. Dvorní fasády stavebně nejednotné křídla v patře spojená dřevěnou prosklenou pavlačí s kovovým zábradlím. Segmentové okno v levém křídle (dříve část pův. arkád pavlače)