sloup se sousoším Nejsvětější Trojice

Sloup je umístěn na nároží u č. p. 335. Na členitém podstavci hranolového základu je vepředu kruhové zrcadlo. Nad hlavní odstupněnou římsou je hranolový členitý nástavec s reliéfem ve středním poli, s výjevem Rafaela a Tobiáše. ? (Starý muž v bohatě rozevlátém plášti vede za ruku chlapce s pastýřskou holí). Na bocích výjevu jsou křídlové nástavce s andílky a festony. Na bocích hranolu jsou nižší nástavce s vázami a boltci. Nad reliéfem několikrát zvlněná římsa, nad ní na mohutném soklu vztyčen 4 metry vysoký tordovaný dřík sloupu s akantovou hlavicí s reliéfními volutami, v nároží uzavřený římsovou deskou se středovými hlavicemi andílků. Nad římsou je socha Boha Otce sedícího na oblaku s anděly, na klíně mu spočívá koule s křížem (část je uražena), nad hlavou trojúhelný emblém boží prozřetelnosti.