kostel sv. Michaela archanděla

Jedná se o velký jednolodní kostel s užším, trojboce uzavřeným, presbytářem. Na západní straně kostela se nachází hranolová věž, na severovýchodní straně obdélná sakristie. Střecha nad lodí je sedlová. věž má střechu stanovou, v dolní části lehce lomenou. Krytinou je zde eternit. Ve věži jsou v protilehlém směru prolomena dvě vyšší okna zakončená lomeným obloukem. Pod nimi věž obíhá podokenní římsa. Pod římsou jsou na třech stranách věže umístěny věžní hodiny. Pod střechou věže i lodě s presbytářem se nachází několikrát odstupňovaná korunní římsa. Interiér kostela osvětlují vysoká okna s gotickými oblouky. Pod nimi se nachází podokenní římsy. Zvenku presbytáře jsou zhotoveny jednoduché opěrné pilíře. V lodi se nachází kazetový strop. Presbytář je zaklenut žebrovou klenbou. Kruchta je nesená dvěma pilíři. Středový oblouk pod kruchtou je půlkruhový, krajní oblouky jsou provedeny jako lomené. Kruchta je zaklenuta třemi poli křížové klenby.