radnice

Zděný, nárožní, jednopatrový objekt. Průčelí o 5 okenních osách (sdružené) člení rustika, patrová římsa a konsolová korunní římsa. V ose přízemní vstupní portál zaklenutý půlkruhem. Okna mají rovné podokenní a profilované římsy. V přízemí máshauz sklenutý síťovou klenbou s hřebínky, v jedné části půlkruhový portál, místnosti částečně valeně klenuté, patro plochostropé. Vchod do sklepních prostor osazen obloukovým, kamenným portálem, další je přímo ve vstupu do sklepa. Sklepení je klenuto valeně, zdivo a povrchy podlah kamenné. Místy novější, cihlové zdivo. Střecha sedlová, kryta taškami - prejzy. Boční štít s renesanční slepou arkádou. Na pozemcích historicky příslušejících objektu jsou dnes novější přístavby.