kaple sv. Jana Nepomuckého

Zděná budova má kruhový půdorys s obdélnými přístavky předsíně a presbytáře v severojižním směru. Vstupní průčelí vrcholí zaoblenou atikou, ve které se nad segmentově zakončeným oknem nachází obdélný otvor pro zavěšení zvonu. Hlavní vstup, umístěný v pravoúhlém pískovcovém ostění, je osazen profilovanými dvoukřídlými dveřmi rámové konstrukce. Klenák v nadpraží nese iniciály donátora Kristiána Filipa Clam-Gallase: „CG“. Severní průčelí bez okenních otvorů zakončuje nízký trojúhelný štít. Prostor prosvětlují okna v segmentových otvorech lemovaných štukovými šambránami. Fasádu člení hladké štukové plochy lizén a okenních šambrán střídané plochou tmavší hrubé omítky. Předsíň a presbytář jsou zaklenuty valenými klenbami, středová část kupolí s lucernou. Střechy kryjí na červeno natřené plechové šablony. Kaple byla zřejmě součástí širšího zámeckého areálu, neboť písemné prameny ji uvádějí jako zámeckou kapli.