kostel Nejsvětější Trojice

Jedná se o jednolodní stavbu s obdélným presbytářem se zkosenými nárožími a obdélnou sakristií, která je přistavěna k východní straně kostela. Sedlovou střechu kostela kryjí plechové šablony. V ose před severní průčelí předstupuje hranolová věž. V dolní části věže je do fasády zapuštěný hlavní vstup uvozený čtyřmi kamennými schodišťovými stupni. Nad hlavním vstupem do kostela se nachází nika se sochou žehnajícího Krista, na jejímž soklu je vytesán nápis: „Gewidmet 1890 / von Franzisca Pelz N° 48 und / Theresia Vinke N° 198“. Jehlancová střecha věže vrcholící křížem s makovicí je krytá plechem. Východnímu a západnímu podélnému průčelí dominují ve střední ose umístěné mělké rizality. Na západním průčelí se v dolní části lodi nachází základní kámen s datací: „18 27/5 88“.