dům, zvaný Řádová stužka

Řadový patrový dům se nachází na jižní straně ulice U Hadích lázní, jihozápadně od Hadích lázní. Od ostatní uliční zástavby je vydělen krátkými ohradními zdmi s nízkými vstupními brankami. Severní (uliční) průčelí domu je pětiosé. Dolní část stěny chrání sokl. Průčelí člení pilastry bez patky a s římsou naznačenými hlavicemi, umístěné u nároží a vedle střední osy. V ní se nachází vstup, přístupný dvěma kamennými schody. Vstupní portál má uši a zvýrazněné dolní rohy, ve vrcholu segmentového záklenku dveřního otvoru je plastický hlavní klenák. Uprostřed klenáku je voluta se závitem nahoře, její přední strana je opatřená kanelací. Portál vrcholí profilovanou římsou, uprostřed se zvedající do segmentového oblouku. Plocha pod římsou je součástí portálu, její boky jsou esovitě zvlněné, dole mají kapku. Dveře jsou trojdílné dřevěné, rámové konstrukce, ve střední a horní části prosklené. Úzké boky dveří jsou pevné, otvíravá je střední část. Spoje částí kryje sloupek s patkou a zdobnou hlavicí, zvlněný poutec odděluje nadsvětlík. Obdobný tvar se uplatňuje i v plné dolní části středního úseku dveří. Boční úseky člení v dolní části obdélné výplně, prosklený střed dveří rozdělují dvě svislé a čtyři vodorovné příčle. Nadsvětlík rozděluje na horní a dolní část zvlněná příčle, doplněná šesti příčlemi svislými. Ve zbývajících osách přízemí se nacházejí okna, umístěná ve špaletě. Jsou dřevěná dvoukřídlá, spoj nedělených křídel kryje sloupek s ozdobnou hlavicí. Profilovaný poutec odděluje horní část. Okenní otvory lemuje na bocích a nahoře šambrána s profilovaným vnějším okrajem, pod okny je parapetní římsa. Stejné orámování mají i okna v prvním patře, výplně jsou však novodobé. Jejich členění imituje okna v přízemí. První patro odděluje od přízemí profilovaná mezipatrová římsa, přerušená horní částí vstupního portálu. Stěnu zakončuje profilovaná hlavní římsa. Boční průčelí domu jsou hladká, pouze s prolomenými okenními otvory. Střecha domu je mansardová, lehce zalomená, s výrazně převyšujícími bočními zdmi štítů. Krytina je vláknocementová. Ve spodní části severní strany střechy je umístěno pět zděných vikýřů se sedlovou střechou, v jejichž přední stěně je obdélné nedělené okno v jednoduché šambráně. V střeše u hřebene jsou zasazeny dva zděné komíny. U jihozápadního nároží se k hlavnímu objektu napojuje dvorní křídlo. Dvůr domu je ukončen skalní stěnou za domem. Součástí uliční fronty jsou také ohradní zdi s brankou, umístěné na obou stranách domu. Ohradní zdi mají v dolní části nízký sokl, nahoře tenkou římsu, oddělující pás pod mohutnější římsou hlavní. Ve zdi se nachází branka, lemovaná mírně zjednodušenou obdobou portálu vstupu do domu. V západním otvoru jsou dřevěné dveře rámové konstrukce, členěné do zvlněných tvarů, ve východním jsou novodobé dveře s obdélnými výplněmi. Korunu zdiva ohradních zdí kryjí prejzy.