most

Silniční most přes potok Bouřlivec se nachází v centrální části obce Želénky. Jedná se o tříobloukový most zděný z lomového kamene. Klenby jsou segmentové, opřené do pilířů s půlkruhovým ukončením s kuželovitým zastřešením opět z lomového kamene. Poprsní zídky jsou zakončeny pouze kameny vloženými do cementové malty. Při patě pilířů jsou místy zbytky novodobější cementové omítky. Most nemá chodníky ani obrubníky, pojezdová plocha je tvořena živičným povrchem s nezpevněnými okraji. Most je vybaven třemi páry kamenných chrličů sloužících k odvodnění vozovky. V samotném mostním svršku je umístěn plyn a blíže nespecifikované kabelové vedení, které se projevují dvěma rýhami patrnými ve stávajícím asfaltovém povrchu.