činžovní dům

Řadový pětipodlažní pětiosý činžovní dům s plasticky členěnou fasádou. Střední část o třech osách výrazně vystupuje do rizalitu, jehož poslední podlaží je otevřené do podoby loggie s podpěrnými pilíři s reliéfy téměř nahých mužských postav s rukama zkříženýma na prsou a se sovičkou u nohou. Rizalit pokrývá ornamentální dekor ve tvarech geometrické secese. Obě krajní osy jsou od třetího podlaží rámovány pilastry vysokého řádu, které jsou završeny koši s květinami.V druhém a třetím podlaží probíhá po celé šířce balkon, v krajních osách svprolomeným zábradlím vyplněným kovanými kruhovými ornamenty. Po stranách oken prvního patra jsou reliéfní desky se stylisovanými nahými ženskými postavami. Jednotný charakter domu narušují novodobé naprosto nevhodné kovové dveře. Vstupní chodba má původní keramické obložení. Vstupní chodba zdobena štuky,dochovalo se původní schodiště, bytové dveře i s mosaznými detaily.