kaple sv. Isidora

Sakrální stavba stojí na návsi obce Libochovice, je jednolodní s apsidou v závěru a vstupem v západním průčelí. Nad vstupním kamenným portálem do kaple je oválné okno a vždy po jednom okně se segmentovým záklenkem na severní a jižní straně. Střešní plášť tvoří pálená taška typu bobrovka cihlové barvy. V polovině hřebene vystupuje zvonička čtvercového půdorysu se zakončením v podobě oplechované stanové střechy. Vnější fasáda je členěna předsazeným soklem, lizénovými rámy a profilovanou korunní římsou. Volutový segmentový štít v průčelí, tedy nad vstupem, člení dvojice vpadlých polí a římsa. Vstupní dveře jsou dřevěné, dvoukřídlé, rámové s prkny kladenými do klasu. Okenní výplně taktéž dřevěné, členěné pravidelným rastrem z příčlí. Před okny je osazena kovová mříž. Fasáda je monochromní světle hnědá, architektonické prvky bílé. Vnitřní prostor plochostropý, bíle omítaný. V apsidě umístěn moderní dřevěný oltář a visí lucerna s „věčným světlem“. Kaple stojí na vyvýšeném ostrůvku polygonálního tvaru.