zámek

1) zámek 2) správní budova 3) chlévy I. 4) chlévy II. 5) chlévy III. 6) sýpka 7) ohradní zeď s bránou a brankou I.a II. 8) zahrada Budova patrového zámečku stojí v hospodářském dvoře na západním okraji obce. V severovýchodní části areálu samostatně stojí vlastní budova zámku (1), obsahující v sobě pozůstatky původní gotické tvrze. Jižně od zámecké budovy ve směru sever – jih orientovaná správní budova (2), na kterou navazují v pravém úhlu se zalamující chlévy I. (3) a dále chlévy II. (4), vymezující hospodářský dvůr z jižní strany. Jihovýchodní nároží hospodářského traktu je okoseno. V severozápadním cípu dvora situován objekt chlévů III (5). Na jeho východní průčelí navazuje patrová sýpka (6), uzavírající dvůr na severu. Areál vymezen na jižní, východní a severní straně ohradní zdí (7) se zděnými hranolovými pilířky, která je na severu a východě prolomena bránou s brankou. Před severovýchodním průčelím zámku a na jihu areálu se rozprostírá zahrada (8).