měšťanský dům

Trojkřídlý jednopatrový objekt se středním dvorem, s podkrovní vestavbou. Uliční fasáda osmiosá, v 6. ose barokní portál, půlkruhový, s klenákem a vrcholovou římsou. zbytek přízemí novodobě upravené portály a dvojice obdélných oken. Fasáda hladká, nároží kvádrována. Okna v patře obdélná, v v hladkých stuhových šambránách, okno v levé krajní ose novodobě rozšířeno. Střecha mansardová se 4 obdélnými vikýři a střešními okny (novodobé). Sklepy pod uličním křídlem valeně sklenuté, gotic. původu. V roce 2001 proběhla razantní celková devastující přestavba domu na hotel. Při ní zcela novodobě změněno podzemí vestavbou podzemních garáží. Přízemí sklenuto valenými klenbami, průjezd částečně křížovými klenbami. Změny dispozice v prvním patře, spočívající ve vestavbě hotelových pokojů se zázemím, zásadně změnily původní velkoplošné malované dřevěné záklopové stropy, tyto byly zakryty podhledy a prezentované plochy jsou nedostatečné a zavádějící.