fara

Volně stojící jednopatrový dům o 9 okenních osách, krytý valbovou střechou s alukrytem. Průčelí se dvěma bočními rizality člení nárožní lisény, přepásané plochou kordonovou římsou, oddělující přízemí a patro, které ukončuje profilovaná hlavní římsa. Okna přízemí i patra mají ploché štukové rámy s uchy. V ose umístěný vstupní portál má ploché kamenné ostění s uchy a segmentovým záklenkem. Dvorní průčelí domu, opatřené rovněž rizality, je hladké, členěné jen kordonovou římsou, s okny v plochých rámech, s uchy, k východnímu je přistaven patrový záchodový přístavek. Na východní straně parcely v hloubce dvora situovány přízemní zděné chlévy na obdélném půdorysu (nejsou památkově chráněny, leží pouze v prostředí kulturní památky).