kostel Všech svatých

1/ kostel 2/ ohradní zed 3/ brána 4/ kaplička 5/ pamětní kříž I. 6/ kamenný kříž II. 7/ bývalý hřbitov Kostel s areálem dnes již nevyužívaného hřbitova najdeme zhruba 0,5 km východně od náměstí. Areál v nevýrazné poloze v sousedství křižovatky cest; kostel usazený do mírného svahu. Před severním průčelím cesta, která vznikla jako terénní zářez; vydlážděna šestibokými betonovými kostkami a na severní straně ohraničena opěrnou zídkou z lomového kamene. Cesta pokračuje až k východní bráně. Stejným způsobem zpevněný povrch také před západní fasádou lodi; na zbývajících stranách trávník (u severní stěny presbytáře lze vysledovat zarostlý chodníček z lomových kamenů). Mezi ohradní zdí a nedalekými komunikacemi zatravněný pás parkově upravený a doplněný různými dřevinami (V, Z a J strana). Po obvodu bývalého hřbitova kamenná ohradní zdi, prolomená na severozápadní straně branou. V jižní části ohradní zdi vložena kaplička.