nový zámek

Čtyřpodlažní objekt obdélného půdorysu s hlavním průčelím orientovaným směrem do náměstí zastřešený valbovou střechou spojený v severozápadní části úzkým krčkem se starou zámeckou budovou. Na jihovýchodní konec navazuje věžová brána. Vnitřní uspořádání objektu je dvoutraktové, v přízemí jsou místnosti zaklenuty valeně s vytaženými hřebínky a styčnými výsečemi,místnosti v patrech jsou plochostropé. původní uspořádání vnitřních prostorů bylo narušeno pozdějším přepříčkováním. Jednotlivé patra jsou přístupna trojramenným schodištěm se čtyřmi vřetenovými pilíři, balustrádou a mezipodestami. Novodobý krov střechy (1917) je kombinovaný, vaznicový s ležatými stolicemi. Hlavní severovýchodně orientované průčelí je třináctiosé, v druhém podlaží bosované a dělené profilovanými římsami. Okna třetího podlaží jsou rámována ve stylu klasicistního slohového tvarosloví. Dvanáctiosé severozápadní průčelí je hladké s výjimkou druhého patra, kde jsou okna orámována jednoduchými špaletami barokního tvarosloví. Objekt je vystavěn se smíšeného zdiva s převahou pálených cihel, střecha je kryta bobrovkou.