krček

Dvoupatrový objekt lichoběžníkového půdorysu vložený mezi nový a starý zámek zastřešený sedlovou střechou. Jednotraktovou dispozici v přízemí vyplňuje doplněný novodobých plochým podhledem a postraní skladovací místnosti. V severní části prostoru je osazen portál raně barokního tvarosloví s pamětí deskou a datací 1682. Prostory v patrech jsou příčkami rozděleny na kanceláře. osově symetrické jihovýchodní průčelí pláště je v přízemí prolomeno barokním ústupkovým portálem se stlačenou archivoltou vloženým do pilastrové edikuly. severozápadní průčelí je hladké prolomena nepravidelně dvěma okenními osami. V přízemí je na osu situovaný stlačený oblouk vjezdu. Objekt je vystavěn se smíšeného zdiva s převahou pálených cihel, střecha je kryta bobrovkou.