městský dům

Jednopatrový dům s klasicistním průčelím s mansardovou střechou krytou betonovými taškami. Na pravé straně hlavní fasády klasicistní kamenný portál s nadsvětlíkem s letopočtem 1791, dveře dřevěné, klasicistní skládané. Okna v přízemí novodobě nevhodně přeřešena, v patře původní členění s pěti okny, okna dřevěná, šestitabulková osazená v líci. Fasády členěny nárožní bosáží, patrovou a korunní římsou a plochými šambránami kolem oken (v patře). Nad korunní římsou trojúhelníkový štít s nakládacím otvorem. Po pravé straně, kde byla v minulosti brána, je v současnosti realizována přístavba, zadní část, která je stavěna na původním přízemním přístavku, je patrová se sedlovou střechou, přední část je přízemí s pultovou střechou. Patro plochostropé. Sklepy zřetelně středověké s valenou kamennou klenbou.