městský dům

Jednopatrový zděný omítaný řadový dům o 4 okenních osách, krytý sedlovou střechou. Krytina pálená, tašky esovky. Fasáda do náměstí je hladká, zvýrazněná pouze plochou kordonovou a profilovanou korunní římsou. Ve 2. ose zleva jednoduchý vjezd zaklenutý stlačeným obloukem s vrcholovým klenákem, prorůstajícím kordonovou římsu. Vrata dřevěná dvoukřídlá s výplněmi skládanými do kosočtverců. Okna novodobá dvoukřídlá (původně v profilovaných štukových rámech s kamennými podokenními římsami a s geometrickými výplněmi v parapetech). V ose uličního průčelí ve střeše osazen volutový štítek, členěný pilastry, které nesou trojúhelný tympanon s kamennou vázou ve vrcholu. Uprostřed štítu obdélné okno zakončené polokruhem, ještě původní s dvojitými okny v líci dělenými na kříž. Do dvora po pravé straně vybíhá zděné patrové křídlo na obdélném půdorysu, kryté nízkou sedlovou střechou. Dvorní fasády hlavního objektu i křídla jsou opatřené břízolitovou omítkou, na dvorním křídle členěné pouze jednoduchou kordonovou římsou. Okna i dveře ze dvora novodobé. Původní vjezd z průjezdu do dvora zaklenutý stlačeným obloukem, druhotně zazděný s vloženými novodobými dvoukřídlými dveřmi. Levé dvorní křídlo a další objety ve dvoře byly demolovány.