kostel U Ježíška

1) kostel 2) socha sv. Anny 3) socha sv. Josefa 4) socha sv. Mikuláše Kostel stojí v nevýrazné poloze nedaleko řeky Radbuzy a hřbitova u sv. Mikuláše, jižním směrem navazuje novější zástavbou obytných domů. Od objektu terén strměji stoupá k východu a pozvolněji k severu, na ostatní strany cca vodorovný. Nejbližší okolí zatravněno, po severní straně terén nedávno upraven v souvislosti s výstavbou nové komunikace. V blízkosti SZ nároží kaple stojí pilíř pro sochu sv. Anny, západně pak pilíř pro sochu sv. Josefa - oba pilíře jsou nově vyzděny, Z pilíř oproti původnímu stavu mírně posunut k SZ směrem (sochy v současnosti v depozitáři). Severovýchodně od kostela stojí ve svahu socha sv. Mikuláše.