zámek

1/ zámek čp. 1 2/ sýpka 3/ správní budova čp. 66 4/ chlévy I. 5/ chlévy II. 6/ park 7/ ohradní zeď se 2 branami Zámecký komplex vystavěný na místě staré tvrze. V centru zámecká budova na půdorysu písmene U s krátkým východním křídlem. Severně a severovýchodně od zámku při komunikaci leží budovy hospodářského dvora. Severně od zámku rozlehlá obdélná budova zděné sýpky, východně od zámecké budovy dlouhý hospodářský trakt v čele se správní budovou čp. 66 a na západě navazujícími chlévy I., proti němu objekt chlévů II. Jižně od zámku se rozkládá přírodně krajinářský zámecký park. Areál na severu, východě a jihu vymezuje kamenná ohradní zeď, prolomená na severní a východní straně vjezdovými branami.