zámek

1/ zámek 2/ park 1/ Zámek Volně stojící dvoupatrová budova o 4x7 okenních osách, krytá valbovou taškovou střechou s trojúhelnými vikýři, nad vstupním průčelím doplněná věžičkou, kterou kryje mansarda s lucernou. Omítaná průčelí člení nárožní pilastry, dvě kordonové a hlavní římsa. Vstupní průčelí zdůrazňuje mělký střední jednoosý rizalit, členěný zcela stejně. Ukončuje jej nízký trojúhelný tympanon, na kterým vyrůstá zděná věžička. Její nároží člení pilastry, nesoucí hlavní do půlkruhu vypnutou římsu. Okna přízemí a 1 patra mají štukové rámy s ušima, ve 2.patře jsou jednoduché, doplněné v parapetech obdélnými výplněmi. Okna 1.patra zdůrazňují střídající se segmentové a trojúhelné římsy. Hlavní vstup v ose rizalitu je nečleněný, pravoúhlý. Interiér: za jižním vstupním portálem chodba s valenou klenbou s lunetami, vpravo trojramenné schodiště. Přízemní místnosti sklenuty neckovou klenbou a křížovými klenbami s lunetami, okna jsou v hlubokých špaletách. Sál v 1.patře se zrcadlovou klenbou se štukovým prolamovaným rámem zrcadla. 2/ park Malý přírodně krajinářský kompozičně nevýrazný park nedochován již v původní podobě, zpustlý. V současnosti je památkově chráněna pouze jeho východní část, která slouží jako zahrada MŠ (stpč. 1/7 - zde také stojí budova MŠ). Zbývající část parku (bez památkové ochrany) se rozkládá jihozápadně od zámku na pozemcích ppč. 77/1 a 77/2 - tento prostor je porostlý náletovou vegetací, neudržovaný, s pozůstatky štěrkovaných cest s obrubníky, prorostlých travou.