zámek

1) zámek čp. 1 s kaplí 2) sýpka čp. 40 3) čeledníky čp. 39 4) chlévy a stodola 5) park 6) ohradní zeď s branou Zámecký areál se rozkládá ve střední části obce, jejíž zástavba je z velké části situovaná podél hlavní komunikace. Terén v areálu vodorovný, pouze v severní části mírně svažitý. Areálem protéká potok Volšovka s jedním odbočným ramenem. Na severní straně probíhá při hranici areálu hlavní silnice. V sousedství areálu obytná a jiná zástavba, jižním směrem louka. Od areálu terén stoupá k severu a mírně také k jihu, na ostatní směry cca vodorovný. Budova zámku se nachází v jihovýchodní části dvora při severozápadní straně areálu. Naproti ze západu dvůr uzavírají čeleníky, z jihozápadu sýpka. Rozlehlý park se rozkládá na jihovýchod od dvora.