předměstský dům

Popis z původní evidenční karty z roku 1970 (SÚPPOP): Volně stojící jednopatrový dům o 2x3 okenních osách, krytý mansardou (eternit). Průčelí jsou hladce omítaná, obdélná okna nemají rámy. Pod dnešním nátěrem patrné malované lysény a pasy mezi přízemím a patrem a ramy kolem oken. Do zahrady (k jihu) obrácený osový vstup s nečleněným ostěním má odsazen půlkruhový záklonek. V 1. patře je dřevěná pavlač s plným zábradlím. Dle mapy Stabilního katastru stál objekt na parcele č. 431, v mapě pozemkového katastru na pozemcích stpč. 431/1 a 431/2. Tato část města byla v souvislosti s výstavbou ZŠ v 80. letech přeparcelována, zcela se změnila urbanistická situace (viz příloha), Hoškova ulice neexistuje.