měšťanský dům

Dvouposchoďový dům o 3 okenních osách s rekonstruovanou fasádou z hladkého štuku, se dvěma půlkruhem zaklenutými oblouky loubí v přízemí s mírně vystouplým štukovým klenákem. Loubí je zaklenuto dvěma plackami s poloeliptickými čely, v ose loubí na čele fasády kamenný tesaný pilíř. Dále tři pravoúhle členěné patrové římsy, kryté keramickou krytinou. Atika s množstvím úzkých otvorů ve třech polích. Všechna okna s profilovanou šambránou a s mírně vystupujícím parapetem. Výplně dvoukřídlé, osmitabulkové. Dvorní průčelí tříosé, dvě osy na západní polovině fasády, jedna osa blíže JV nároží. Dvojice oken v patrech, východní osa s okny. Všechna obdobná těm na uliční fasádě. V přízemí blíže k JZ nároží široký otvor průjezdu. Zastřešení sedlové, krytina keramická pálená.