českobratrská modlitebna

Samostatně stojící jednolodní architektura z cihelného zdiva, omítnutá hrubou vápennou omítkou bílé barvy. Loď obdélného půdorysu s vestavěnou věžičkou ve východní části, čtvercový presbytář s pětihranným závěrem ze západu. Ze severní strany je k lodi a části kněžiště přistavěna přízemní márnice, do níž se vstupuje ze západní strany. Je kryta pultovou střechou s eternitem. Hlavní průčelí člení čtyři kanelované pilastry – dva nárožní, ukončené pod korunní římsou s obloučky jetelového tvaru, v nichž jsou malé vpadliny. Hlavní vstup s lomeným záklenkem přímo do lodi. Výplní dveřního otvoru jsou dvoukřídlé dveře, které chrání plechová oblouková stříška. Centrální vertikální osu hlavního průčelí, uzavřenou trojúhelníkovým štítkem, člení výše sdružené okno s podokenní římsou, zdobenou zubořezem. Nad sdruženým oknem je proveden štukový letopočet 1860, uprostřed s plastickým kalichem. Stavbu završuje hranolová věžička s půlkulatými okny na třech stranách, zakončená stanovou střechou krytou eternitem. Boční stěny lodi člení čtyři stejné pilastry – dva nárožní, stejná korunní římsa a po jednom sdruženém okně. Presbytář v každé straně s pilastry a stejnou korunní římsou. Sedlová střecha lodi je nad presbytářem pětistranně zvalbená, krytá eternitem. Omítky v obou částech včetně klenutí bílé, hřebínky růžové.