myslivna

Dva objekty propojené do jednoho provozního celku jsou dokládány již koncem 17.století jako hospodářské budovy příslušné k Bílému dvoru (paláci princů). Původní charakter byl značně setřen pozdějšími stavebními úpravami. Cenné je přízemí východní části, které v minulosti sloužilo bezpochybně jako konírny. Patro je převážně novodobé. Původní otvory jsou zazděny, do průjezdu je vestavěno schodiště. V průjezdu je původní kamenné ostění, na které navazují dva prostory s centrálními sloupy rozdělené klenebními pasy do čtyř polí zaklenutých českými plackami. Objekt je se sedlovou střechou krytý tegolou, do ulice jsou 4 vikýře, do dvora 10 střešních oken. Fasáda je hrubá, novodobá, všechna okna plastová.