měšťanský dům

Patrový trojkřídlý měšťanský dům se třemi lomenými oblouky loubí, sklenutými na třech kamenných sloupech a jednom zděném pilíři. Loubí je sklenuto třemi pilíři křížové klenby s hřebínky. Průčelí, které je směrem do náměstí pravidelně tříosé, přičemž v krajní ose vpravo vystupuje gotizující arkýř se třemi okny. Dům vrcholí barokním štítem, který prolamuje uprostřed jedno segmentově zaklenuté okno do zobytněného podkroví. Štít je od ostatních partií oddělen bohatě profilovanou korunní římsou, krytou řadou pálené krytiny. Stejná římsa pak ještě rozděluje samotný štít na jeho spodní a vrchní část. Sedlová střecha je kolmá k uliční čáře. Krovy zachovány, krytina nová pálená. Průčelní fasáda byla na počátku 20. století secesně upravována. Okna mají jednoduché štukové šambrány a pod nimi jsou ve štuku vyznačena jednoduchá obdélníková zrcadla. Nad okenními otvory je pak ve štuku proveden kosodelníkový obrazec ve štukovém zrcadle.