kostel Jména Panny Marie

Orientovaný pseudobasilikální prostor, doplněný v ose severního a jižního průčelí 2 kaplemi, se západní věží a polygonálním chórem, k němuž na jihu přiléhá sakristie a depositář, tvořící již součást budov bývalého kláštera. Střechy jsou sedlové a valbové, na věži nízký stan (tašky). Průčelí s vysokým soklem člení toskánské pilastry s úseky vlysu, nesoucí průběžnou hlavní římsu; okna s půlkruhovými záklenky nemají rámování. Západní průčelí bočních lodí člení nárožní, nestejně vysoké pilastry a ukončuje hladký trojúhelný štít se znakovou kartuší, nesenou 2 andílky. Horní část věže s okosenými nárožími člení pilastry s volutovými hlavicemi, nesoucí obdobně upravený architráv, vlys a hlavní římsu. V ose přízemí je umístěn kamenný pravoúhlý portál s nadsvětlíkem, doplněný ve štuku provedenou římsou s rozlomeným štítem, v němž je štukové zrcadlo. Okna věže se segmentovými záklenky mají ploché rámy s klenáky. Na jižní fasádě je umístěn kamenný boční portál, do jehož nadpraží je zapuštěna nika v plochém rámování; v ní socha Immaculaty. Boční kaple se zaoblenými nárožími člení nárožní lizény a hlavní římsa.