městský dům

Patrový dům s podkrovím zastřešený sedlovou střechou, v zadní severní části střechou pultovou. Na severní straně domu se nachází přístavek s terasou, jež jsou moderně upraveny. Nad pravým křídlem domu, původně přízemního, je nastavěné patro s balkonem, na průčelí je znázorněna imitace hrázdění. Dům je vestaven do skály, nemá základy, a proto bylo nutno v posledních letech zpevnit hrázdění na západní straně objektu vyzdívkou zevnitř. Zajímavostí je polosloup s abakem a prstencem krytý pultovou stříškou nacházející se vedle hlavního vstupu do objektu. Vstup do domu je z jižní i severní strany. Dochovány jsou i původní dřevěné dveře, dveřní ostění, okna, na jižní straně dokonce půlkruhové okno zdobené ornamenty.