socha Zbičovaného Krista

Socha původně trojdílná, dnes dvoudílná. Spodní část tvoří dvoustupňový podstavec, na čelní předstupující části s tesaným reliéfem skály, na čelní straně ustupující části vytesáno vročení 1779. Vzadu na podstavci nápis tesaný kapitálou "Renovirt 1847/Anton Herzok". Na podstavci je posazen pilíř s přesazenou krycí deskou. Pilíř ve střední části zúžený, prohnutý dovnitř. Na čelní straně rokajové rámování nahoře ve střední části s volutami stočenými do středu, patrny zbytky pozlacení. Na stranách ve spodní části výrazné voluty, nahoře pod římsou reliéf rozvinutého listu. Na zadní straně pilíře ve vhloubeném rámování nápis tesaný frakturou "O Ihr / alle diri... / auf diese / wege vor / uibergeht / Sehekob / irge... / Schwerb sei / mein Sohn". Třetí díl tvořila sama socha Bičovaného Krista, socha chybí, patrně byla ukradena.