klášter augustiniánů

Býv. augustiniánský klášter se nachází SZ směrem od zámeckého areálu, rajská zahrada kláštera ohraničena kamennou zdí od zámeckého parku. Klášter (stav. parc. č. 165/2), rajská zahrada (parc. č. 1929), sad s ohradní zdí (parc. č. 67), s kostelem sv. Augustina (r. č. ÚSKP 36252/6-3730, na stav. parc. č. 165/1), pocházejí z r. 1705 - 1725 podle projektu A. Auera na náklad hraběte Václava Morzina. Barokní stavební komplex klášterní budovy a kostela sv. Augustina na jeho JZ straně, k JV straně od budovy kláštera se nachází sad vymezený do Husovy ulice kamennou ohradní zdí na poz. parc. č. 67, na Z straně souběžně s ul. Dobrovského vyzděná kamenná zeď (sousedící s poz. parc. č. 740, dnes parkoviště).