vila

Vila je zděná patrová budova členitého půdorysu s rizality a arkýřem. Rizality zakončují štíty s ozdobně tvarovaným hrázděním a dalšími dřevěnými prvky, okna mají výrazné členění různě provedenými příčlemi. Na rizalitu vstupního průčelí je i štuková výzdoba. Dominantou vily je vysoká hranolová věž, nahoře se zdobným hrázděním. Kolem vily se nachází zahrada, která má většinu plochy zatravněnou. Na severozápadě je u oplocení řada jehličnatých stromů. Na zahradě se dále nacházejí různé keře, zejména u oplocení, a také několik dalších stromů. Na uličních stranách vymezuje areál vily oplocení výrazného provedení s hranolovými sloupky, doplněnými tvarovanou zdí. Mezi sloupky jsou prkenná plotová pole.