zámek

Areál zámku se nachází v severovýchodní části obce, oddělený od prostoru náměstí kostelem a bývalou jezuitskou residencí, mezi nimiž se nalézá brána vedoucí z náměstí k patrové budově zámku. Na zámek na severu navazují přízemní budovy bývalého pivovaru, ve hmotě patrně z poloviny 19. století, dnes zcela zkomolené úpravami provedenými po 2. světové válce. Nejvýchodnější budova adaptována patrně v 60. letech 20. stol. na kinosál. K pivovarským objektům na severovýchodě přiléhá rozsáhlé zděné pódium letního divadla/kina ze 70. let 20. století. Východně od zámku se nachází jednoduchý, obdélný dvoupatrový objekt sýpky s nízkou sedlovou střechou. Severně od zámku se rozkládá rozsáhlý zámecký park obehnaný kamennou ohradní zďí, jejíž součástí je v severozápadní části rovněž domek zahradníka. Domek je v rozvalinách a ohradní zeď na několika místech také.