měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům krytý sedlovou střechou a pultovou nad levým dvorním přístavkem. Pětiosé čelní průčelí, nověji upravené. Okna dřevěná, dvoukřídlá, dělená do šesti tabulek, umístěná jednotlivě v lizénových rámcích. Pod korunní římsou vynesenou na konzolkách pás obdélných zrcadel. Vstup v druhé ose zprava rámován dřevěným klasicistním portálem. Záklenek portálu tvarovaný stlačeným půloválem, profilovaný ústupky a vyrůstající z náběžních říms zdobených zubořezem a palmetami. Ve středu je volutový klenák s motivem listu. V hladkém ostění jsou aplikovány vykrajované prvky zrcadel. Nadpražní poutec, řezbářsky pojednaný stejně jako náběžné římsy záklenku, odděluje prosklený lunetový nadsvětlík, v němž je osazena vyřezávaná mřížka, ztvárněná jako členitá palmeta. Dvoukřídlé dveře jsou nověji upravené, s prosklenými secesními výplněmi opatřenými kovanými mřížkami a zcela novodobou klikou. Klapačka má tvar korintského sloupku. Barva skleněné výplně dveří i v nadsvětlíku čirá. Dvorní fasáda hladká. Okna novodobá trojdílná. Nároží přístavku do výše 1. patra okosené.