měšťanský dům

Městský, nepodsklepený, původně barokní patrový dům se nachází v Krkonošské ulici, štítovým průčelím orientován k východní straně do ulice. Fasáda v přízemí je zdobena pásovou bosáží, zde jsou symetricky rozmístěny tři dvojice sdružených oken, oddělených pilastry s hlavicemi. Nad kordonovou římsou opět tři dvojice oken ve svislé ose. Nad profilovanou korunovou římsou je vysoký štít, prostory pod mansardovou střechou s boční valbou jsou osvětleny čtyřmi okenními osami v dolní části štítu a vikýři v dolní části střechy, ve vrcholu štítu uplatněno jedno okénko. Pod okny zdobné parapetní římsy. K pravému okapovému průčelí domu přiléhá nižší objekt, na kterém je menší přístavek se sedlovou střechou. Na fasádě je uplatněna štuková výzdoba, na štítu jsou rozmístěny čučky. Na nároží okapového průčelí před nižší přistavěnou částí domu je vstup do lékárny, do domu se vstupuje z nižší části domu. Střecha mansardová, krytinou eternit uchycený na bedněném krovu. Zadní a boční fasáda s barokní podobou, ostění okolo oken, hrubá omítky v plochách.