silniční most

Kamenný most vyzděný z pravidelných pískovcových kvádrů větších rozměrů. Délka mostu 35 m, šířka 4,5 m. Most o čtyřech polích nesen třemi pilíři. Mostnice ke středu vyklenuta, hraněná kamenným zábradlím o výšce 65-70 cm, v horní části sedlově klopeným. Od západu jeden plný oblouk dosedající k pilíři, poté velký plný oblouk, pilíř a k východu dva menší plné oblouky nesené obdélným pilířem bez návodní hrany. Menší oblouky jsou přibližně stejného rozměru. Střední plný oblouk po stranách sevřen pilíři, jejichž čela jsou na návodní straně předsazena proti vodě, vyzděná z lomového kamene, klínového půdorysu s předsazeným předzákladem a přesazenými hlavami sedlově zastřešenými - tvoří zděný ledolam. Most je postříkán torkretem který zcela zakryl kvalitní kvádrové zdivo, postupně však opadává, aniž by původní zdivo vážně poškodil.