Zadákova vila

Vila obsahuje čtyři úrovně: suterén, přízemí, první patro a střešní terasu. Stojí, podobně jako další vily osady, ve svahu, má půdorys obdélného tvaru, v prvním patře je terasa ve východní části. Suterén obsahoval byt správce, prádelnu a garáž. Celou jižní část přízemí zabírá obytný prostor rozdělen mobilními příčkami na tři části, před ním leží úzká terasa se schodištěm na zahradu. Severním hlavním vstupem do budovy se dostaneme do haly se schodištěm do prvního patra. Přízemí dále obsahuje kuchyni a toaletu. V patře jsou situovány ložnice, koupelna a zmíněná východní terasa, nad částí půdorysu přízemí, ze které vede kovové schodiště na střešní terasu. Fasády kryje omítka s hrubým „rýhovaným“ povrchem světle okrové bary. Jižní průčelí obsahuje, podobně jako u ostatních vil, velká, v tomto případě trojdílná okna. Severní fasádu prolamují okna drobnější. Všechna okna jsou vyměněná za tvarově vcelku odpovídající nová s hnědými rámy (některé rámy byly zachovány původní). Východní a západní fasády okna neobsahují (výjimkou okénko spíže západní fasády). Nosná konstrukce je tvořena kombinací obvodových cihelných zdí a železobetonových pilířů.