sýpka

Volně stojící obdélná jednopatrová budova, jihozápadně od budov hospodářského dvora. Polovalbová střecha krytá bobrovkami, římsy a štít nad mělkým středním rizalitem na jižní straně kryty prejzy. Průčelí členěno 2 a 5 ležatými sýpkovými okénky s širokými plochými šambránami s tzv. uchy v každém patře. V rizalitech vstupní dveře v přízemí, na severním průčelí i v patře. Nároží zdůrazněno širokými rustikovanými pilastry, plocha průčelí rozdělena patrovou římsou. Hlavní římsa se nad jižním rizalitem zalamuje v půlkruhovou archivoltu, ve které je umístěn alianční erb v rokokovém rámci. Rizalit na jižní straně vrcholí volutovým štítem s pískovcovou bystou muže v brnění (sv. Florián). Vstupní dveře ze severní strany původní dřevěné, s šikmým pobitím vnější strany.