zámek

Zámek je situovaný severovýchodně od návsi. Čtyřkřídlý patrový zámek s čtvercovým nádvořím má hlavní jižní průčelí zdůrazněné nárožními věžičkami. Před hlavním průčelím je příkop, překlenutý mostem napojeným na vstupní portál. Příkop je z jižní strany podepřen tarasovou zdí se zbytky pilířového plotu. Zbývající křídla zámku obklopují zelené plochy, nejrozsáhlejší část - bývalý park - se rozkládá za severním křídlem. V severozápadním rohu bývalého parku stojí stodola, na níž je napojena novostavba s telekomunikačním zařízením. Park na severní straně ohraničuje litinový plot na betonové podezdívce. Předmětem ochrany je zámek, most, příkop, bývalý park, tarasové zdi s pilířovým plotem, socha koupající se ženy a pozemky areálu. Na ploše památky se nachází nechráněná stodola.